Alumiiniteollisuuden koneräätäli

Tietosuoja-asetuksen voimaantulo

Tietosuoja-asetus GDPR astuu voimaan tänään

Olemme käsiteelleet ja tulemme jatkossakin käsittelemään, henkilötietoja Suomen kulloinkin voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti. Tänään perjantaina 25.5., kun Euroopan tietosuoja-asetus astuu voimaan, ei tietojesi tai asetustesi käsittelytapa muutu.

Asiakasrekisteristämme löytyy sinusta tietoja asiakassuhteena. Uuden asetuksen myötä sinulla on oikeus tietää, miksi ja mitä tietoja kerätään. Tietoja voidaan päivittää tai voit hallinnoida tietojasi. Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusteena on sinun ja Anc Oy:n välinen asiakkuus.

Tallenetut tiedot?
Tilatessasi tavaroita tai palveluita Anc Oy:ltä, on asiakastietoihisi tallennettu seuraavat antamasi tiedot:
Etu- ja sukunimi
Osoite, postinumero ja -toimipaikka
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Yhteystietojen lisäksi asiakastiedoistasi käyvät ilmi:
Asiakasnumerosi
Asiakassuhteen hoitamiseen käytettävät markkinointiviestintätiedot
Asiakkaana tekemäsi ostokset
Tietojen viimeisin muokkausajankohta

Miksi tietosi on tallennettu?

Käytämme tietojasi asiakassuhteen hoitamiseen, yhteydenpitämiseen sekä personoituun markkinointiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi asioidessasi meillä paikan päällä tai ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluun, löydämme aiemmat ostot ja hoitaa siihen liittyvän takuuasian tai muun tarpeellisen seikan eteenpäin. 

Tietojasi tarkastellaan vain asiakaspalvelutarkoituksessa luottamuksellisesti. Ei ole meidänkään etumme levitellä asiakastietoja kilpailijoille.

Tietojen luovuttaminen?

On yhteistyökumppaneita, joille toimitamme määrättyjä, liiketoiminnan kannalta välttämättömiä, asiakasrekisterissä olevia tietoja. Yhteistyökumppanit, kuten DB Schenker yms kuljetusliikkeet,  tekevät tiedoilla vain sen, mitä olemme keskinäisissä sopimuksissamme sopineet ja ovat sitoutuneet pitämään tietosi turvassa. Muutenhan tavara ei saapuisi koskaan perille. Tietojasi ei myydä tai luovuteta muille yrityksille näiden omiin markkinointitarkoituksiin. 

Toiminnanohjausjärjestelmänä käytämme Tehden Oy:n ratkaisua, jossa tietosuoja-asetus on otettu huomioon erittäin suurella huolellisuudella www.tehden.com Taloushallintaohjelmistona käyttämämme ProCountor on osaltaan varmistanut GDPR-asetuksen mukaiset menettelytavat www.finago.com

Mahdolliset kysymykset tai tiedustelut tulee osoittaa kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen anc@anc.fi