Alumiiniteollisuuden koneräätäli

ANC Oy

ALUMIININTYÖSTÖKONEITA SUOMEN ALUMIINITEOLLISUUDELLE

Olemme tänä päivänä Lemussa sijaitseva, vahvat perinteet omaava perheyritys, joka nojaa tukevasti suomalaiseen alumiiniteollisuuteen. Toimitamme kaikkia alumiinintyöstöön liittyviä tarvikkeita ja koneita. ANC Oy on Suomen ainoa yritys, joka on keskittynyt pelkästään alumiinintyöstökoneiden myyntiin. Nämä kotisivut on tehty selkeyttämään ANC Oy:n kone- ja laitetarjontaa markkinoilla, sekä tuomaan esille uusinta tekniikkaa ja tietoa alumiinintyöstökoneista. Jos jotain konetta ei löydy sivuilta, niin muista kysyä. Pyrkimyksenämme on aina oikea konevalinta ja tyytyväinen asiakas.
Meidän kauttamme asiakas saa itse laitteet, vinkit, varaosat, terät, tarvikkeet, nesteet, huollon ja teknisen tuen toimitetuille laitteille.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä päämiestemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa Suomessa ja ulkomailla voidaksemme tarjota asiakkaillemme juuri niitä koneita, joita Suomessa tarvitaan. Päämiehemme ovat pääosin Italiasta ja Saksasta. Koneiden ja laitteiden valmistajat ovat pitkän linjan alumiinintyöstökoneiden valmistajia. Nykyisin monipuolisten koneiden käyttöä on helpotettu hyväksi havaitulla, helppokäyttöisillä ohjelmistoilla, joita kuka tahansa oppii käyttämään nopeasti.

Meille on tärkeää, että asiakas saa konetoimituksen jälkeenkin hyvää palvelua ja haluamme palvella niin pienissäkin, kuin suurissakin asioissa. Meillä on mukava tarvittaessa käydä tutustumassa laitteisiin paikan päällä.

Ota yhteyttä, kun tarvitset neuvoja tai uusia laitteita - me kerromme mielellämme lisää. Paikan päällä tai puhelimessa.

Parhain terveisin
Rami Koivisto
ANC Oy