Alumiiniteollisuuden koneräätäli

Huolto

ANC Oy
Varaosat ja huolto
Harri Koivisto, +358-50 4359 600
Varaosat service@anc.fi
Tukipyynnöt support@ancservice.zendesk.com

Huoltohinnasto alv 0 % 1.1.2018 alkaen

Huoltotunti arkisin 80 eur/h
Lauantai 120 eur/h
Sunnuntai ja arkipyhät 170 eur/h
Kilometriveloitus 0,67 eur/km
Ajoaikakorvaus arkisin 50 eur/h, viikonloppuisin 70 eur/h

Suoritamme alumiinintyöstö- ja metallintyöstökoneiden huollon joko asiakkaan luona paikan päällä tai omissa tiloissamme. Ennakoiva huolto on koneiden ja laitteiden pitkäaikaisen käytön perusta. Tekemällä vuosihuoltosopimuksen säästätte aikaa ja rahaa koneiden ollessa käyttökunnossa.

Koneen tai laitteen rikkoutuessa kertokaa koneen valmistaja ja malli, sekä vian laatu, vikapaikka ja esiintymistiheys.

Tärkeintä on saada koneet ja laitteet toimimaan nopeasti tuotannon turvaamiseksi. Ensin pyrimme määrittelemään vian laadun ja mahdollisien varaosien tarve. Puhelinneuvonta on maksutonta ja sen tarkoituksena on opastaa Asiakkaan huoltomiestä itse löytämään vika ja korjaamaan. Tämä siksi, että näin suurin osa vioista voidaan hoitaa nopeimmin, ilman että aikaa kuluu matkustamiseen.

Vian ollessa sellainen, että sitä ei voida korjata käymättä paikanpäällä, niin ANC Oy:ltä saavutaan paikalle niin nopeasti kuin mahdollista ja hoidetaan homma.

Huoltoyhteistyö

ANC Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen Konecranes Service Corporation kanssa, jonka tarkoituksena on varmistaa Asiakkaiden palvelu.

Yhteystiedot:

Konecranes Service Corporation
Huoltopäällikkö
Kimmo Viitanen +358-40 8669 546

ANC Service etätuki

Kun tarvitaan tukea koneiden ohjaukseen liittyvien ohjelmistojen kanssa, niin etäyhteys on nopeampi kustannustehokkaampi ratkaisu kuin ajaa paikan päälle. Klikkaamalla allaolevaa kuvaketta, voitte ladata TeamViewer ohjelman, jonka kautta näemme työpöytänne. Kaikki etäyhteydellä tehdyt toimenpiteet koneellanne tehdään luottamuksellisesti.

Etäpääsy ja etätuki Internetin kautta TeamViewerin avulla 
ANC SERVICE etätuki

Lentäen perille

ANC Oy on mahdollisuus käyttää FP-Lento Oy:n pienkoneita voidakseen toimia tilanteiden vaatimalla tavalla nopeasti. FP-Lento Oy:n pienkoneilla saavutamme pitkän Suomenniemen kaikki kolkat nopeasti. Tähän on kaksi syytä; joskus konehuollolla voi olla yksinkertaisesti kiire konerikon vuoksi tai täytyy olla kahdessa paikassa liki samaan aikaan. FP-Lento Oy:n kotikenttänä toimii Vampulassa sijaitseva Tuulikki, joka yksi Suomen nykyaikaisemmista pienlentokentistä.

Lentohinnasto alv 0 % 1.1.2018 alkaen

Piper Lance 630 eur/h. Lance kulkee laskennallisesti 265 km/h.
Piper Archer 400 eur/h. Archer kulkee laskennallisesti 200 km/h.

+ kenttämaksut ja navigointimaksut.

Jos matkalla tulee yöpymisiä korvataan kuskille tai kuskeille yöpymiskulut ja päiväraha.