Alumiiniteollisuuden koneräätäli

Käyttöehdot

Käyttämällä ANC Oy:n WWW-sivuja sinun tulkitaan hyväksyvän seuraavat ehdot.

Käytä WWW-sivujamme vain, jos hyväksyt nämä ehdot.

Näiden WWW-sivujen tekijänoikeus kuuluu ANC Oy:lle ja ANC Oy:n päämiehille. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällön tallentaminen, kopiointi ja muokkaus on kielletty ilman ANC Oy:n etukäteistä kirjallista lupaa.

ANC Oy myöntää sinulle luvan tallentaa tietokoneellesi ja tulostaa näiden sivujen kopioita vain yrityksesi käyttöön. ANC Oy:n WWW-sivut sisältävät yleisluontoista tietoa yhtiöstä ja WWW-sivujen aineistoa voidaan muuttaa, uudistaa ja poistaa siitä ennalta ilmoittamatta.

WWW-sivut voivat sisältää teknisiä ja kirjoitusvirheitä tai inhimillisiä puutteita eikä ANC Oy takaa, että aineisto olisi virheetöntä.

Internetin toimintatavasta ja yleisestä elämänmenosta johtuen, sekä valvontamme ulottumattomissa olevan mahdollisen haitallisen toiminnan vuoksi ANC Oy ei voi taata, että aineisto olisi aina virheetöntä. Suosittelemme, että tarkistat tiedot aina toisesta lähteestä ennen kuin toimit tietojen perusteella.

WWW-sivut sisältävät valikoituja tietoja tuotteistamme, mutta tieto ei aina ole kattavaa ja täydellistä.

Jatkuvasta tuotekehittelystä johtuen päämiehemme pidättävät oikeuden muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

ANC Oy ei takaa, että nämä WWW-sivut tai niiden aineisto ei sisällä tietokoneviruksia.

ANC Oy ei vastaa näiden WWW-sivujen käytöstä aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista ja kustannuksista.

WWW-sivumme sisältävät linkkejä muiden tahojen ylläpitämiin WWW-sivuihin. Viittaus ei tarkoita sitä, että ANC Oy välttämättä suosittelisi muilla WWW-sivuilla mainittuja tuotteita tai palveluita eikä ANC Oy vastaa muiden tahojen ylläpitämien WWW-sivujen sisällöstä tai laadusta.