Alumiiniteollisuuden koneräätäli

Myyntiehdot

Käymme kauppaa näillä ehdoilla ja reilun pelin hengessä.

OSTOSTEN ALARAJA 
Ostoksilla ei ole alarajaa. Suosimme sähköistä laskuttamista. Mikäli asiakkan tiedoissa on sähköisen laskuttamisen mahdollisuus, niin lähetämme laskun aina sähköisenä erikseen kysymättä.

MAKSUTAPA
Maksutapa on aina laskutus (Y-tunnus on täytettävä asiakastietoihin!). Laskutusoikeuden myöntäminen ei ole automaattinen toimenpide, vaan yrityksen tai yhteisön tiedot ja tilaajan osto-oikeus tarkistetaan tässä yhteydessä. Laskutusvaluutta on aina euro (EUR).

TOIMITUSAIKA
Toimitusaika on tuotteen ollessa varastossa 1-2 työpäivää. Tilaus vahvistetaan aina ennen toimitusta.

MAKSUAIKA
Maksuaika 7 päivää. Toimituksen ollessa Suomen ulkopuolelle uusilla asiakkailla maksuehto on 100 % ennakkoon.

ARVONLISÄVERO
Mahdolliset hinnat kotisivuilla esitetään sivuilla ilman ALV:a. Kulloinkin voimassa oleva ALV lisätään tuotteen/tuotteiden hintaan.

TUOTTEEN PALAUTUSOIKEUS
Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tuote tulee palauttaa tuotepakkauksessa, jossa on kaikki tuotteeseen kuuluvat osat mukana. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, ilmoita palautuksen syy. Palautettaessa käytettyä tuotetta tai asiakkaalle varta vasten tilattua tuotetta ei vaihdeta tai korvata. Maksun palauttamista varten ilmoita pankkitilin ja lähetteen numero. Tuotepalautuksen maksaa aina asiakas.