Alumiiniteollisuuden koneräätäli

Myyntiehdot

Käymme kauppaa näillä ehdoilla ja reilun pelin hengessä.

OSTOSTEN ALARAJA 
Verkkokaupan ostosten alaraja on 250 euroa alv 0 % ja ostokset tulevat perille Suomessa ilman toimitusmaksua. Muihin maihin toimitettaessa lisäämme maakohtaisen kuljetusmaksun. HUOM! Verkkokaupasta mahdollisesti ostettavien koneiden ja laitteiden rahdin ja vakuutuksen maksaa asiakas. 

MAKSUTAPA
Maksutapa on aina laskutus (Y-tunnus on täytettävä asiakastietoihin!). Laskutusoikeuden myöntäminen ei ole automaattinen toimenpide, vaan yrityksen tai yhteisön tiedot ja tilaajan osto-oikeus tarkistetaan tässä yhteydessä. Laskutusvaluutta on aina euro (EUR).

TOIMITUSAIKA
Toimitusaika on tuotteen ollessa varastossa 1-2 työpäivää. Tilaus vahvistetaan aina ennen toimitusta.

MAKSUAIKA
Maksuaika 7 päivää Toimituksen ollessa Suomen ulkopuolelle maksuehto on 100 % ennakkoon.

ARVONLISÄVERO
Tuotteet esitetään sivuilla ilman ALV:a. ALV lisätään tuotteen/tuotteiden hintaan. Kaikki ANC Oy:n verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat ALV 23 % verokantaa.

TUOTTEEN PALAUTUSOIKEUS
Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tuote tulee palauttaa tuotepakkauksessa, jossa on kaikki tuotteeseen kuuluvat osat mukana. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, ilmoita palautuksen syy. Käytettyä tuotetta ei vaihdeta tai korvata. Maksun palauttamista varten ilmoita pankkitilin ja lähetteen numero. Palautuksen maksaa aina asiakas, ellei ole kysymys takuuasiasta.