Alumiiniteollisuuden koneräätäli

Toimitusehdot

Tilaukseksi katsotaan rekisteröityneen asiakkaan tilaus ANC Oy:n verkkokaupassa.
Vahvistamme tilauksen aina ennen toimitusta.
Tilauksen yhteydessä annetut asiakastiedot käsittelemme ehdottomalla luottamuksella eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

TOIMITUSAIKA
Normaali toimitusaika on noin kaksi arkipäivää. Jos kyseessä on tilaustuote, toimitusaika on yleisimmin 1-4 viikkoa. Etenkin tilaustuotteen osalta kannattaa kysyä toimitusaikaa sähköpostitse osoitteesta anc@anc.fi

TOIMITUSTAPA
Toimitus normaalitilauksille tilausta seuraavana arkipäivänä Schenker Expressin välityksellä. Alle 1 kilon lähetykset toimitetaan postilla (esim. jyrsinterät). Nesteet lähetämme Schenker Expressin ja TNT:n kautta, koska Posti ei kuljeta nesteitä. Tilausvahvistuksen mukana saatte halutessanne rahtikirjan numeron, jolla lähetystä voidaan seurata rahdinkuljettajan palvelujen avulla. ANC Oy ei vastaa kolmannen osapuolen palvelujen toimivuudesta tai siitä aiheutuvasta mahdollisesta haitasta.

TOIMITUSMAKSU
Verkkokaupan ostosten alaraja on 250 euroa ALV 0 % ja ostokset tulevat perille Suomessa ilman toimitus- ja käsittelymaksua. Muihin maihin tilattaessa lisäämme lähetyskohtaisen kuljetusmaksun.