Alumiiniteollisuuden koneräätäli

Yksityisyyden suoja

Tältä sivulta saat lisätietoa ANC Oy:n noudattamasta tietosuojakäytännöstä. ANC Oy:n verkkopalvelu tarjoaa alumiiniteollisuuteen liittyvää tietoa, tuotteita ja palveluita. Kunnioitamme www-sivujen käyttäjien yksityisyyttä ja odotuksia. ANC Oy on suomalainen yritys, joka pitää sinun yksityisyytesi suojaa tärkeänä ja haluaa kunnioittaa sitä. Lue lisää, miten ANC Oy suojaa yksityisyytesi verkossa eurooppalaisen ja kansainvälisen tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Web-sivujemme käyttö ei yleisesti edellytä rekisteröitymistä tai henkilötietojen antamista. Emme käytä ohjelmallisia tai laitepohjaisia tekniikoita vierailijan sähköpostiosoitteen tai muun yksilöllisen tunnisteen hankkimiseksi. Keräämme ainoastaan sellaisia yksilöiviä henkilötietoja, jotka käyttäjä nimenomaisesti ja vapaaehtoisesti meille antaa. Vierailija voi halutessaan rekisteröityä käyttäjäksi, jolloin hän antaa tietonsa tuotteiden tai palvelujen tilaamista, tiedottamista tai esimerkiksi työnhakua varten. Jos käyttäjä päättää antaa tällaiset yksilöivät tietonsa meille, käytämme niitä ainoastaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne annetaan. Käyttäjä voi koska tahansa peruuttaa tämän henkilökohtaisten tietojensa käsittelyluvan; ANC Oy ryhtyy tällöin kaikkiin tarvittaviin toimiin pyynnön välittömän toteuttamisen varmistamiseksi. Jos sinulla on kysyttävää tai epäselvyyksiä edelliseen liittyen, ota yhteys sähköpostiosoitteella anc@anc.fi. Seuraavassa luetellaan ANC Oy internet-toimintoja koskevat tietosuojan pääperiaatteet: • Jos vierailijat päättävät ilmoittaa meille nimensä, sähköpostiosoitteensa tai muita tietoja, heistä tulee asiakkaitamme ja ANC Oy pitää kaikki tiedot luottamuksellisina näiden periaatteiden mukaisesti. • ANC Oy käyttää tietoja luvallasi vain siihen tarkoitukseen, jota varten ne on annettu. • Käytämme ja paljastamme tietojasi vain antamasi suostumuksen nojalla. • Emme kerää, käsittele tai tallenna henkilötietoja lapsista, holhouksen alaisista tai muista henkilöistä, jotka eivät voi tehdä sopimuksia omaan lukuunsa, ellei heidän edunvalvojansa anna siihen lupaa. • Annamme mahdollisuuden tietojesi muuttamiseen, jotta ne pysyvät ajan tasalla. • Emme luovuta yksilöiviä henkilötietoja mainostajille. • Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Tietoliikenne ja seuranta (evästeet) Internet-tietoliikenteen sujuvuuden takia ANC Oy saattaa käyttää toisinaan pieniä tekstitiedostoja (evästeitä), jotka selaimesi muistaa asetustensa mukaisesti, jotta navigointisi web-sivuilla olisi helpompaa. Käytämme tätä teknologiaa soveltuvin osin käyttämiesi sivujen seurantaan sekä personoidaksemme tietoliikenteesi ANC Oy:n kanssa. Tallennamme osan evästeistä palvelinteknologiamme avulla oman tietokoneesi kiintolevylle. Evästeiden käyttö on nykyisin normaali käytäntö useimmilla web-sivuilla, mutta jos et halua evästeitä tallentuvan tietokoneellesi, voit estää niiden vastaanoton selaimesi asetuksissa. Tämä saattaa kuitenkin rajoittaa ANC Oy:n web-sivujen interaktiivisuutta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehdot.